Zien we jullie bij onze fonkelnieuwe theatershow?

 

Bestel dan nu je tickets voor de Miracles of Music SHOW, zodat je erbij bent kunt zijn! Kom naar Leiden en Rotterdam.
 
Boek nu snel je tickets 

Informatie ‘Miracles of Music Show’

Vanuit nieuwe invalshoeken ontdek je tijdens de show wat de invloed van muziek is op ons brein, onze gezondheid en vooral ook ons psychisch welzijn. Trijntje Oosterhuis zal de interactie met het publiek aangaan, Vincent Bijlo zal de show presenteren, Artur Jaschke (musicus, neuro-musicoloog) en Iris Sommer (hoogleraar Psychiatrie) zullen je gaan vertellen over de kracht van muziek. Kom daarom samen met ons genieten van boeiende presentaties, bijzondere ervaringen en heel veel lekkere muziek! 

De show is toegankelijke voor iedereen! Met het project Miracles of Music willen we dat zoveel mogelijk kwetsbare mensen en hun naasten, de wonderbaarlijke kracht van muziek en muziektherapie zelf ervaren én je uitdagen je in te zetten voor #meermuziekindezorg. 

Bestel snel je tickets en bemachtig een plekje voor deze matinee. Klik hier voor meer informatie.

Het Miracles of Music congres voor wie (nog) meer wil weten over muziek in de zorg.

a473db43-2c08-4a5d-817b-e5f6c586a72f.jpg

Er is maar één congres in Nederland waar het onmogelijk is om rustig op je stoel te blijven zitten: Miracles of Music over de invloed van muziek op je brein, gezondheid en welzijn.

Na het grote succes van vorig jaar een tweede editie met nog meer inhoudelijke diepgang, boeiende plenaire presentaties, interactieve sessies en nieuwe ideeën voor meer muziek in de zorg! En natuurlijk de première van de nieuwe documentaire ‘Mind & Music’ van filmmaker Pim Giel.

Naast het plenaire programma met Artur Jaschke, Prof Hans Jeekel, opiniemaker en psychiater Esther van Fenema, Trijntje Oosterhuis bieden we een groot aantal verschillende workshops. Workshops voor een brede doelgroep professionals uit cure, care (V&V, VGZ, GGZ), forensisch, welzijn, onderwijs en overheid (Accreditatie is aangevraagd). Stel je eigen programma samen uit ruim 30 verschillende workshops, er is dus altijd wel iets voor jou bij.

Het Miracles of Music Congres vindt plaats op dinsdag 12 november 2019 in het unieke Gooiland Theater in Hilversum. Meld je nu aan voor het congres. Met Miracles of Music gaan we voor meer muziek in de zorg en willen we dat zoveel mogelijk kwetsbare mensen en hun naasten, de wonderbaarlijke kracht van muziek en muziektherapie zelf ervaren en kunnen gebruiken.

73ccd51c-f42b-4fe0-b042-4d5973851aa9.jpg

Related Articles on